Binden, boeien, groeien

RSG Slingerbos | Levant is een openbare school en respecteert ieders levensovertuiging. Iedereen is er dus welkom. Ons hoofddoel is: iedere leerling op zijn eigen niveau een diploma. De weg naar dat diploma is ook belangrijk. De leerling moet zich bij ons thuis voelen. Veiligheid, uitdaging en wederzijds respect vormen ons leef- en leerklimaat.

Een uitdagende leeromgeving, leren van elkaar, ervaringen opdoen, prestaties neerzetten en mens zijn in alle facetten, is waar wij voor staan. De leerling staat hierin centraal.

Iedereen is uniek en heeft andere talenten. Wij willen deze verscheidenheid aan capaciteiten tot volle ontplooiing laten komen. Binnen het onderwijs zal daarom ook ruimte zijn voor maatschappelijke, culturele en sportieve vorming.

We hebben dat kernachtig samengevat als 'binden, boeien, groeien'.  En groei moet dan gezien worden als persoonlijke ontwikkeling.

Hoe wij dat allemaal vorm geven staat beschreven in onze schoolgids, die ook op deze site is te vinden. Maar het is nog beter om het te ervaren. Dus kom bij ons langs, bezoek ons open huis, doe met ons mee!